Preloader

Kínálatunk

Kérem tekintse meg kiemelt ajánlatainkat.

Szolgáltatásaink

Ingatlan értékesítés

Budapesten, kizárólagos szerződés esetén bruttó 2.5% jutalékért értékesítjük ingatlanát. Amennyiben a nem kizárólagos módot választja a jutalék akkor is csak bruttó 3,5%! Kattintson a "Tudjon meg többet" feliratra és olvassa el, hogyan tudunk Önnek segíteni ingatlana értékesítésében.

 

Tudjon meg többet
Értékesítési csomagjaink

Ingatlan keresés

Ingyen megkeressük az Ön elképzeléseinek legmegfelelőbb ingatlant. Semmi más dolga nincs, mint elmondja milyen ingatlant szeretne vásárolni és mi megkeressük az Ön elvárásainak legmegfelelőbbet. Közvetlenül hozzáférünk egyszerre több nagy ingatlan adatbázishoz is, így sokkal hatékonyabban tudjuk megtalálni az elképzeléseinek megfelelő ingatlanokat, mindezzel Ön rengeteg vesződséget és időt takarít meg.

 

Tudjon meg többet

Lakás kiadás / Bérleménykezelés

Kiközvetítjük kiadásra kínált ingatlanát! Mindössze 1 havi bérleti díjért kiadjuk lakását! Megszűrjük a jelentkezőket, leegyeztetjük a megtekintési időpontokat, kommunikálunk az érdeklődőkkel, Önt garantáltan nem fogják feleslegesen zaklatni, segítünk a szerződéses háttér kialakításában.

 

Tudjon meg többet

Hiteltanácsadás

Több éves bankszakmai tapasztalattal rendelkezünk, segítünk megtalálni Önnek a legkedvezőbb megoldást otthonának finanszírozására.

 

Tudjon meg többet

Jogi tanácsadás

Ügyvédeink ingatlanjogi kérdésekben rendelkezésére állnak.

 

Tudjon meg többet

Ingatlan értékbecslés

Meg szeretné tudni, hogy ingatlana mennyit ér a piacon? Mi szakszerűen elkészítjük ingatlana értékbecslését piaci összehasonlító módszer alapján.

 

Tudjon meg többet

Ismerjen meg Minket

Üdvözlöm, Mónus Éva vagyok! Víziónk, egy olyan ingatlaniroda létrehozása volt, mely on-line ingatlanirodaként a piacon jelenlevő hagyományos ingatlanirodákhoz képest lényegesen mérsékeltebb árakon nyújt színvonalas szolgáltatást. Mi itt a 4house-nál úgy gondoljuk, nem feltétlenül kell Önnek több százezer forinttal többet kifizetnie egy ingatlanirodának. Nem célunk tucatnyi iroda kiépítése, ahogyan az sem, hogy egy referens annyi ingatlant kezeljen amennyit hatékonyan és megfelelő minőségben már nem tud ellátni. Amit ígérhetünk, hogy garantáltan egy emberközeli, minőségi szolgáltatást kap minden ügyfelünk, hiszen közös érdekünk, hogy az ingatlan a lehető legjobb áron, a leghatékonyabban és fontos, hogy mindegyik fél legnagyobb megelégedettségére cseréljen gazdát. Amennyiben bővebben is szeretne informálódni, várjuk megtisztelő megkeresését!

Team Member

"Azt mondják: aki becsületes, abban meg lehet bízni. Helyesebb így: akiben megbíznak, becsületes lesz."

Kopátsy Sándor

Hiszem, hogy kölcsönös bizalommal sikeresen tudunk együttműködni ügyfeleinkkel.

Mónus Éva

Miben különbözünk?

Törődés

Közös érdekünk, hogy ingatlana, minél hamarább és lehetőleg mindenki számára a legjobb áron gazdára találjon. Mi segítünk abban, hogy mit érdemes és mit lehet annak érdekében tenni, hogy az eladó és a vevő is jól járjon.

Tisztesség

Minden ügyfelünk számára csak és kizárólag a legjobbat akarjuk. Az elégedett ügyfél a legjobb ügyfél és Mi mindent megteszünk, hogy minden ügyfelünk maximálisan elégedett legyen azzal a döntésével, mellyel bizalmat szavazott Nekünk.

Hatékonyság

Az idő a mai világban fontos dolog így senki sem szereti pazarolni. Minden esetben rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez.

KAPCSOLAT

Hívjon Minket bizalommal vagy írjon Nekünk és mi hamarosan visszahívjuk!

Elérhetőségünk

 

Posta: "4house ingatlan"

1024 Budapest

Fillér utca 4.

Telefon: +36 (20) 254-3796

Visszahívás kérése