4house ingatlaniroda

Lakáskezelés

Megbízás, felmérés, bérbeadás

Ingatlanának bérbeadása alkalmával előzetesen felmérjük ingatlanát, fotókat készítünk, leegyeztetjük Önnel a bérbeadási stratégiát, valamint a megcélozandó ügyfélkört. Az ingatlan felmérés, illetve az Önnel folytatott konzultáció alapján elkészítjük a hirdetést, melyet saját weboldalunk mellett hazai ingatlanportálokon is szerepeltetünk. A beérkező érdeklődőket megszűrjük és leszervezzük a bemutatásokat.

 

Keressen fel minket

Szerződéskötés

A szerződéskötés megszervezésén túl, szükség esetén biztosítunk szerződésmintát, melyet a bérbeadó, illetve a bérlő kérései alapján aktualizálunk. Magyarul nem beszélő bérlők esetén angol nyelvű szarződésmintát biztosítunk.

 

Keressen fel minket

Be- és kiköltöztetés, jegyzőkönyvezés

Bérlő be- és kiköltözése esetén is jegyzőkönyvet veszünk fel az ingatlan aktuális állapotáról, illetve az abban található ingóságokról. Szintén jegyzőkönyvben rögzítjük a fogyasztásmérők aktuális állását és az átadott kulcsok számát.

 

Keressen fel minket

Bérleti díj beszedése

A szerződésben meghatározott rendszerességgel és módon beszedjük a bérlőtől a bérleti díjat, majd továbbítjuk azt Önnek. Minden esetben jegyzőkönyvezzük a bérleti díj átvételét. Bérleti díj fizetésének esetleges késedelme esetén megtesszük a szükséges intézkedéseket.

 

Keressen fel minket

Kapcsolattartás

Havi rendszerességgel, illetve felmerülő igény esetén tartjuk a kapcsolatot mind a bérlővel, mind pedig a bérbeadóval. Szükség esetén kommunikálunk a közös képviselettel, biztosítóval és a közmű szolgáltatókkal is.

 

Keressen fel minket

Számlák kezelése

Elintézzük Ön helyett a közös költség és közmű díjak befizetését, rendszeresen ellenőrizzük és bediktáljuk az aktuális mérőállásokat a szolgáltatók felé. Éves mérőóra leolvasások esetén egyeztetünk a bérlővel.

 

Keressen fel minket

Érdekességek, tények

0

ezer darab Üresen álló lakás budapesten

0

ezer forint Átlag albérlet ár

0

millió forint kieső jövedelem

0

Hívás hogy pénzt keressen!

Ingatlan ellenőrzése

Bérlővel előre egyeztetett időpontban, a szerződésben meghatározott rendszerességgel meggyőződünk arról, hogy a lakó rendeltetésszerűen, a szerződésnek megfelelően használja-e az ingatlant. Ellenőrizzük a postaládát és szükség esetén továbbítjuk Önnek leveleit.

 

Keressen fel minket

Takarítás és karbantartás

Szükség esetén kitakarítjuk ingatlanát, melyet igény esetén akár rendszeresen is elvégzünk. Az esetlegesen felmerülő karbantartási munkálatokat megbízható szakembereinkkel végeztetjük el.

 

Keressen fel minket

Biztosítási ügyintézés

Amennyiben ingatlana nem rendelkezik biztosítással, független tanácsadónk segítséget tud nyújtani Önnek a legmegfelelőbb biztosítás kiválasztásában. Káresemények bekövetkezésekor, intézzük Ön helyett az ilyenkor szokásos teendőket. Egyeztetünk a közös képviselettel, illetve az érintett biztosítóval, kárfelmérővel.

 

Keressen fel minket

És mindez mennyibe kerül?

Lakáskezelés szolgáltatásunk már 10.000 Ft-tól elérhető, mely tartalmazza ingatlana ellenőrzését és a bérleti díj beszedését.

KAPCSOLAT

Hívjon bizalommal vagy írjon Nekünk és mi hamarosan visszahívjuk!

Elérhetőségünk

 

Posta: "4house ingatlan"

1024 Budapest

Fillér utca 4.

Telefon: +36 (70) 466-6439

Visszahívás kérése