4house ingatlaniroda

Lakáskezelés

Bérbeadás

Meghirdetjük ingatlanát saját weboldalunkon, illetve népszerű hazai ingatlan portálokon. Megtekintési időpontokat szervezünk le az érdeklődőkkel és bemutatjuk ingatlanát. Az ajánlatokat közvetítjük a tulajdonos felé, leegyeztetjük a feltételeket és leszervezzük a szerződéskötést. A bérlőjelöltek előzetesen megszűrjük, személyazonosítást elvégezzük.

 

Keressen fel minket

Szerződéskötés

Jogszabályoknak megfelelő, ügyvéd által szerkesztett (külföldi bérlők esetén angol és magyar nyelvű) bérleti szerződést biztosítunk. Az általánostól eltérő szerződéses feltételeket tisztázzuk és rögzítjük a szerződésben. Amennyiben a bérbeadó igényli, az általa preferált szerződés is használható.

 

Keressen fel minket

Be- és kiköltöztetés, jegyzőkönyvezés

A lakásátadást jegyzőkönyvezzük, az ingóságokról leltárt veszünk fel, a lakás állapotát írásban, illetve fotókon is rögzítjük. Feljegyezzük a mérőórák állását és az átadott kulcsok számát. Az elkészült jegyzőkönyvek a bérleti szerződés hivatalos mellékleteit képezik, melyek segítenek elkerülni a felmerülő esetleges vitákat a bérleti időszak végén és alapjául szolgálnak a rezsifogyasztás elszámolásának is.

 

Keressen fel minket

Bérleti díj beszedése

A szerződésben megállapított havi bérleti díjat (valamint a rezsi összegét) átvesszük, melyről elismervényt készítünk. Az ily módon átvett bérleti díjat továbbítjuk a tulajdonosnak. Fizetési késedelem esetén a bérlőt írásban és szóban is felszólítjuk a teljesítésre. Szükség esetén a kintlevőségeket szigorú eljárásrend alapján behajtatjuk. Az esetleges szerződés felmondást szakszerű megfogalmazásban juttatjuk el a bérlőhöz. Elszámolási viták esetén közvetítünk a bérlő és a tulajdonos között.

 

Keressen fel minket

Kapcsolattartás

Havi rendszerességgel, illetve felmerülő igény esetén tartjuk a kapcsolatot mind a bérlővel, mind pedig a bérbeadóval. Szükség esetén kommunikálunk a közös képviselettel és a közmű szolgáltatókkal.

 

Keressen fel minket

Számlák kezelése

Intézzük a közös költség és közmű díjak befizetését, rendszeresen ellenőrizzük és bediktáljuk az aktuális mérőállásokat a szolgáltatók felé. Elszámolást készítünk a bérlővel a tényleges fogyasztásról a bérleti időszak végén. A közművekkel kapcsolatos minden ügyintézést elvégzünk.

 

Keressen fel minket

Érdekességek, tények

0

darab Üresen álló lakás budapesten

0

forint Átlag albérlet ár

0

millió forint kieső jövedelem

0

Hívás hogy pénzt keressen

Ingatlan ellenőrzése

Bérlővel előre egyeztetett időpontban meggyőződünk arról, hogy a lakó rendeltetésszerűen, a szerződésnek megfelelően használja-e az ingatlant.

 

Keressen fel minket

Takarítás és karbantartás

Kitakarítjuk az ingatlant, amennyiben a távozó bérlő nem végezte ezt el megfelelően. Cégünk rendszeres (heti, havi) takarítási szolgáltatást is nyújt, ami napjainkban már sok esetben bérlői elvárás. Cégünk a felmerülő karbantartási igényeket megbízható szakemberekkel végezteti el.

 

Keressen fel minket

Biztosítási ügyintézés

Biztosító független tanácsadónk segítségével a legmegfelelőbb lakásbiztosítást tudja megkötni, hogy a legnagyobb biztonságban tudhassa ingatlanát és ingóságait.

 

Keressen fel minket

KAPCSOLAT

Hívjon bizalommal vagy írjon Nekünk és mi hamarosan visszahívjuk!

Elérhetőségünk

 

Posta: "4house ingatlan"

1024 Budapest

Fillér utca 4.

Telefon: +36 (20) 254-3796

Visszahívás kérése